Skip to main content
Takterrasse, auditorium og trimrom er også åpnet.

Åpningen av Storstua, Filipstad Brygges nye personalrestaurant, representerer et høydepunkt i et to år langt dedikert arbeid for å rehabilitere og utvide eiendommen. Den revitaliserte fasaden mot Dokktorget og det utvidede utendørsområdet skaper et dynamisk og tiltalende miljø for både leietakere og besøkende. Kontorene har fått et betydelig løft og bygget er tilført fellesfasiliteter av høy kvalitet.

Storstua, med plass til hele 400 gjester, vil drives av kantineleverandøren Dugurd som leverer førsteklasses matopplevelser. Med sin bærekraftige tilnærming og lokale råvarer skal de sørge for at lunsjen blir dagens høydepunkt for leietakerne.

Åpningen markerer også en betydelig reduksjon i miljøbelastning. Filipstad Brygge 1 har forbedret sin energiklasse fra D til A, med en BREEAM In Use Excellent klassifisering. Dette har ført til imponerende reduksjon på opptil 60 % i eiendommens energiforbruk.